LET OP! De salon is verhuisd naar Barendrecht.

Bij exfoliëren worden verhoornde (dode) huidcellen van de huid verwijderd. Het is net zo belangrijk als het dagelijks reinigen, hydrateren en beschermen tegen de zon, om ervoor te zorgen dat je huid gezond blijft.

Als je je huid niet scrubt, kan die er dof, ruw en droog uitzien. Dit komt omdat dode huidcellen zich ophopen, waardoor de huid haar mooie en natuurlijke glans verliest. Daarnaast zorgen deze dode huidcellen voor verstopte poriën, wat leidt tot onzuiverheden, ontstekingen en acne.

Huidtype en exfoliëren

Ongeacht je huidtype, exfoliëren is altijd belangrijk. Door te exfoliëren worden poriën fijner en minder opvallend. Wanneer dode huidcellen van de huid zijn verwijderd, kunnen werkstoffen uit verzorgingsproducten veel beter en dieper in de huid doordringen.

Voordelen van de DÉCAAR Algen Peeling

Als je huid vettig of acnegevoelig is, kan handmatige of fysieke exfoliatie, met ruwe scrubs of apparatuur, bijdragen aan puistjes. Ook wanneer je een gevoelige, couperose of rosacea huid hebt, kan een scrub (met korrels) of bijvoorbeeld een chemische peeling, de huid verder beschadigen.

Anders dan bij andere peelings, werkt de DÉCAAR Algen Peeling van binnen naar buiten. De huid wordt in de diepere huidlagen gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Deze worden vervolgens naar het huidoppervlak getransporteerd. Door dit proces worden dode huidcellen op een natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor nieuwe, frisse cellen.

Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laagje van de huid verwijderd, wat kan zorgen voor beschadiging en een gevoelige en droge huid. Tijdens de DÉCAAR Algen Peeling is een lichte, roterende aanraking alles wat nodig is om de dode huidcellen zachtjes maar grondig te verwijderen.

Naast dat de DÉCAAR Algen Peeling beter is voor je huid, is hij ook nog eens beter voor het milieu. De plastic korreltjes die worden gebruikt in veel peelings komen in het riool terecht en uiteindelijk in onze zeeën en oceanen. De biologische microvezels van de algen peeling worden snel afgebroken, waardoor er geen vervuiling ontstaat.

Niet alleen zijn de natuurlijke ingrediënten in algen een betere biologisch afbreekbare optie om de watervervuiling te verminderen, ze vormen ook een mildere optie voor abrasieve (exfoliërende) chemicaliën die worden aangetroffen in exfoliërende producten en chemische peelings.

Waarom DÉCAAR de beste behandelmethode heeft?

De combinatie van ingrediënten zoals algen, kruiden en perfluorcarbon maakt de DÉCAAR Algen Peeling de meest geavanceerde en effectieve behandeling voor het behandelen van verschillende huidproblemen. Het is een veilige behandeling die zelfs geschikt is voor de meest gevoelige huid.

De DÉCAAR Algen Peeling stimuleert de fibroblasten in de huid om collageen en elastine te produceren. Daarnaast worden de cellen van Langerhans gereguleerd. Deze cellen zijn direct verantwoordelijk voor de bacteriegroei in en op de huid. Door deze te reguleren, worden ontstekingen zoals acne, eczeem en rosacea zichtbaar verminderd, dan wel niet in het geheel verwijderd.

Het perfluorcarbon in de Algen Peeling zorgt voor meer zuurstof in de huid, waardoor deze wordt voorzien van essentiële voedingsstoffen, en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Hiermee zorgt perfluorcarbon ervoor dat ieder ingrediënt dat erna wordt gebruikt, aanzienlijk meer effect heeft op de huid.

Wil jij de DÉCAAR Algen Peeling ook eens ervaren? Maak dan snel een afspraak ☺️

Bron: www.decaar.nl

eminence-wit
ggd-wit-klein
swisscolorinternationa-klein-wit
loveli-witpng