Ik heb al jaren overwogen om mijn blonde (lees=witte) wenkbrauwen die ik al vanaf míjn 14 inkleur en verf, met PMU te laten tekenen.

Bij de eerste behandeling was ik geschokken. Doordat de pmu bij het opbrengen en door korstvorming in mijn geval 50% donkerder was dan ik had verwacht. Ik was daar door Ilse al op voorbereid, maar toch waren de donkere wenkbrauwen schrikken. Ilse heeft mij met andere voorbeeldfotos laten inzien dat dit echt tijdelijk is en inderdaad, twee weken na het plaatsen al, waren de wenkbrauwen een mooie lichte kleur zoals ik had gehoopt😍. Bij de nabehandeling heeft ze hairstrokes bijgeplaatst omdat die mooi in mijn wenkbrauwen pasten en waardoor het geheel nog beter aansloot bij mijn gezicht.

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en over het proces. Ilse is een professional die weet wat ze doet en goed kijkt bij wat past bij jouw gezicht.

Ik betrap mijzelf er nu op dat ik makeup soms vergeet op te doen, juist omdat dat niet meer noodzakelijk is 😋.

Ik raad Ilse van harte aan. En heb jij lichte wenkbrauwen of blonde wenkbrauwen zoals ik? Doe jezelf een plezier en plan een afspraak ik met Ilse🤗.