Een fantastische gezichtsbehandeling

Vandaag heb ik een fantastische gezichtsbehandeling gehad van Ilse. Fijn dat zij van tevoren vraagt naar je ervaringen met de producten en goed afstemt op jouw wensen. Tijdens de behandeling kon ik heerlijk ontspannen. Ilse geeft je ook de ruimte om te ontspannen en vertelt over de behandeling of producten als je daar meer over wilt weten. Ik vertrouw op haar kennis en haar ervaring. De producten van Eminence zijn een feestje als het gaat om de geur, maar ook de verzorgende werking. Binnen een paar maanden zie ik er duidelijk progressie in de staat van mijn huid. Aanrader voor iedereen die graag beter stilstaat bij een gezonde en mooie huid!

Echt een aanrader

Onlangs heb ik een gezichtsbehandeling gehad. Mooie salon! Het was erg fijn en ontspannend. Inmiddels heb ik redelijk wat schoonheidsspecialistes bezocht, maar ik heb nog nooit zo’n heerlijke massage erbij gehad als dit keer. Echt een aanrader!

Erg tevreden

Vorige week was ik bij Ilse in haar nieuwe (mooi ingerichte) salon voor een heerlijk 75 min durende behandeling. Ik had al kennisgemaakt met een Éminence cleanser en heb nu 3 producten erbij gekocht die ik inzet bij mijn huidverzorging. De producten ruiken heerlijk en het effect (betere hydratatie) merkte ik al direct. Ik ben blij met Ilse haar kennis en kunde.

Best facial massage

I had an amazing facial done by Ilse. From all of the facials I have done on a regular basis over the last 9 year, Ilse gave by far the best facial massage. The products she uses are natural and they feel and smell great.

Zeer tevreden

Onlangs heb ik mijn zoveelste gezichtsbehandeling gehad. Wat ben ik zeer tevreden over het resultaat! Mijn huid is aanzienlijk rustiger geworden. Ilse neemt de tijd voor je, legt in begrijpelijke taal uit wat voor producten ze gebruikt en geeft je een zeer ontspannende massage. Verder heeft haar salon een knusse sfeer met rustgevende achtergrondmuziek en is de salon geheel Coronaproof.