Een heerlijke ervaring!

Een aantal dagen geleden heb ik bij Ilse de algen peeling behandeling ondergaan – een heerlijke ervaring! De salon heeft een knusse en fijne sfeer, ontspannende achtergrondmuziek en Ilse neemt goed te tijd om je vooraf én tijdens de behandeling alles goed uit te leggen. Ik was bang dat ik de dagen na de behandeling erg rood zou zijn maar dankzij Ilse’s tip om minimaal 1,5 tot 2 liter water per dag te drinken ziet mijn huid er vandaag (dag 2) al super en stralend uit! Een fijn oppepper voor de huid met, niet te vergeten, een waanzinnig lekkere schouder/nek-massage aan het einde. I’ll be back!

Echt een aanrader!

Onlangs heb ik een gezichtsbehandeling gehad. Mooie salon! Het was erg fijn en ontspannend. Inmiddels heb ik redelijk wat schoonheidsspecialistes bezocht, maar ik heb nog nooit zo’n heerlijke massage erbij gehad als dit keer. Echt een aanrader!

Top salon en top kwaliteit!

Na maanden van twijfel heb ik afgelopen Maart eindelijk de stap gezet om mijn wenkbrauwen te laten doen. Ik was het zat om elke ochtend mijn wenkbrauwen bij te tekenen. En nadat ik het resultaat bij mijn moeder had gezien, die ook bij Natural PMU is geweest, was ik overtuigd. Afgelopen week heb ik mijn touch up behandeling gehad, en wat ben ik er blij mee zeg! In de ochtend geen ruzie meer met mn wenkbrauwen want ik sta al met mooie wenkbrauwen op.
Top salon en top kwaliteit!

Erg tevreden

Ik heb al jaren overwogen om mijn blonde (lees=witte) wenkbrauwen die ik al vanaf míjn 14 inkleur en verf, met PMU te laten tekenen.

Bij de eerste behandeling was ik geschokken. Doordat de pmu bij het opbrengen en door korstvorming in mijn geval 50% donkerder was dan ik had verwacht. Ik was daar door Ilse al op voorbereid, maar toch waren de donkere wenkbrauwen schrikken. Ilse heeft mij met andere voorbeeldfotos laten inzien dat dit echt tijdelijk is en inderdaad, twee weken na het plaatsen al, waren de wenkbrauwen een mooie lichte kleur zoals ik had gehoopt😍. Bij de nabehandeling heeft ze hairstrokes bijgeplaatst omdat die mooi in mijn wenkbrauwen pasten en waardoor het geheel nog beter aansloot bij mijn gezicht.

Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en over het proces. Ilse is een professional die weet wat ze doet en goed kijkt bij wat past bij jouw gezicht.

Ik betrap mijzelf er nu op dat ik makeup soms vergeet op te doen, juist omdat dat niet meer noodzakelijk is 😋.

Ik raad Ilse van harte aan. En heb jij lichte wenkbrauwen of blonde wenkbrauwen zoals ik? Doe jezelf een plezier en plan een afspraak ik met Ilse🤗.

Zoveel precisie

Afgelopen dinsdag eindelijk de stap durven zetten om wenkbrauwen te laten zetten. Al lange tijd tekende ik mijn wenkbrauwen zelf. Iedere morgen hetzelfde liedje en dan maar hopen dat ze symmetrisch zijn. Wat een heerlijkheid nu! Geen geteken meer….geen hond meer uitlaten op de vroege morgen met een gezicht zonder wenkbrauwen! En wat zijn ze prachtig! Ilse werkt met zoveel precisie. Ook aan nazorg thuis is gedacht en krijg je informatie mee om thuis nog eens na te lezen. Neem eens een kijkje op haar website. Daar kun je echt zoveel informatie vinden over de mogelijkheden, dat is een bezoekje waard!!

Echt perfectionistisch

Ben heel blij met de PMU! Ilse is echt perfectionistisch, wat ik erg belangrijk vind bij PMU. Wordt goed naar je wensen geluisterd en het is heel natuurlijk gedaan en zou haar zeker aanraden!

Goed advies

Ontzettend blij met mijn eyeliner. Door Ilse gezet en ja ze luistert goed en geeft ook goed advies. Salon ziet er ook heel mooi uit maar belangrijkste ik ben blij met het eind resultaat. Het is immers toch spannend maar ik kan iedereen Ilse aanraden! Je bent in goede handen.

Zeer vakkundig

Ik ben heel blij met mijn eyeliner via Natural PMU! De salon waarin Ilse werkt is prachtig en haar begeleiding is prettig en klantgericht. Haar advies is op maat en de behandeling is zeer vakkundig. Ik kom zeker terug! Bedankt Ilse!

Een prettige sfeer

Ilse is heel zorgvuldig en professioneel in haar behandelingen. Een prettige sfeer in de salon en het meest belangrijk, een mooi resultaat van mijn wenkbrauwen.

Heel erg blij

Heel erg blij met mijn henna brows. Het leuke eraan is dat ik eerst even kan kijken hoe het staat, voordat ik pmu laat aanbrengen. Ik verheug me alvast op de volgende stap en maak snel een afspraak Ilse.

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden en blij met mijn langere wenkbrauwen en vollere look! Ilse werkt schoon en netjes. Ik kom zeker terug wanneer m’n wenkbrauwen bijgewerkt moeten worden!

Professioneel

Ik ben heel erg blij met mijn eyeliner! Het is heel subtiel geworden. Het past perfect bij de vorm van mijn ogen. Het fijne is dat aan het einde van de dag het lijntje nog op z’n plek zit in plaats van het panda effect wat ik altijd met potlood of eyeliner had. Ilse is een fijne rustige meid die je op je gemak stelt en professioneel te werk gaat. Ik kan Natural PMU aan iedereen aanraden!