“Ik help jou graag aan meer zelfvertrouwen door mét jou te werken aan een stralende huid en the perfect eyebrows.”

Gewoon lekker ontspannen, een huidprobleem aanpakken of echt geen zin meer om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen? Bij Natural Skin & PMU is er voor iedereen een behandeling die past.

Na een interessante, maar veeleisende, loopbaan in het hoger onderwijs, waarin ik veel heb gereisd en mensen met allerlei achtergronden heb mogen ontmoeten, besloot ik om het roer om te gooien. Mijn jarenlange passie kon ik eindelijk waarmaken: ondernemen en mensen mooi(er) maken. Semi permanente make-up sloot perfect aan bij mijn visie op natuurlijke schoonheid. Deze stap naar de beauty-sector maakte mij zo enthousiast dat ik besloot om ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Daarnaast ben ik erkend OrganicTouch Therapeut. Opgeleid volgens de visie van GreenTouch Education.

Na een aantal jaar met veel plezier een schoonheidssalon in Rotterdam gehad te hebben, ben ik in 2020 verhuisd naar Barendrecht en heb hier vanaf 2021 mijn salon verder voortgezet. Het is enorm lonend om iemand op weg te helpen naar een stralende en gezonde huid. Hierbij werk ik exclusief met de producten van Éminence Organic Skin Care. Deze producten zijn puur, gezond en zitten vol met actieve ingrediënten die écht goed zijn voor je huid.

In mijn eigen salon ervaar ik als gediplomeerd schoonheids- en SPMU-specialiste nu eindelijk die langgekoesterde creatieve vrijheid. Daarnaast word ik ontzettend blij als ik mensen kan laten zien dat je soms maar een klein stapje nodig hebt om een beauty te zijn.

Persoonlijke aandacht, professionaliteit en privacy vind ik erg belangrijk. Behandelingen gaan daarom alleen op afspraak. Ik ontvang je graag in mijn salon aan de Prins Bernhardstraat in Barendrecht (nabij Rotterdam).

Afspraken zijn te boeken via het contactformulier of telefonisch/WhatsApp op nummer 06-53478571.

Heel graag tot ziens!

Ilse Janssens-Rook