“Er is niets leuker dan iemand met een lach de deur uit zien gaan…..dat is waar ik het voor doe!”

Gewoon lekker ontspannen, een huidprobleem aanpakken of echt geen zin meer om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen? Bij Natural Skin & PMU is er voor iedereen een behandeling die past.

Na een interessante, maar veeleisende, loopbaan waarin ik veel heb gereisd en mensen met allerlei achtergronden heb ontmoet, besloot ik om het roer om te gooien. Mijn jarenlange passie kon ik eindelijk waarmaken: ondernemen en mensen mooi(er) maken. Semi permanente make-up sloot perfect aan bij mijn visie op natuurlijke schoonheid. Deze stap naar de beauty-sector maakte mij zo enthousiast dat ik besloot om daarnaast ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste te gaan volgen. Het is enorm lonend om iemand op weg te helpen naar een stralende en gezonde huid.

In mijn eigen salon ervaar ik als gediplomeerd schoonheids- en PMU-specialiste nu eindelijk die langgekoesterde creatieve vrijheid. Daarnaast word ik ontzettend blij als ik mensen kan laten zien dat je soms maar een klein stapje nodig hebt om een beauty te zijn.

Persoonlijke aandacht, professionaliteit en privacy vind ik erg belangrijk. Behandelingen gaan daarom alleen op afspraak. Ik ontvang je graag in mijn salon aan de Westzeedijk in Rotterdam.

Afspraken zijn te boeken via de website of telefonisch/WhatsApp op nummer 06-53478571.

Ilse Janssens-Rook


decaar-wit
ggd-wit-klein
swisscolorinternationa-klein-wit
loveli-witpng