“Ik laat je graag voelen wat vertraging, rust en de juiste huidverzorging voor je kunnen doen, zodat jij weer kunt stralen.”

 

MIJN VERHAAL
Als studente en werkende vrouw had ik al jaren moeite de balans te vinden in mn energie. Dit uitte zich in veel hoofdpijnen en vermoeidheid. Het gevoel te moeten voldoen aan hoge verwachtingen van mijn werkgever(s) gecombineerd met mijn perfectionistische en gedreven karakter zorgden ervoor dat ik meerdere malen langdurig uitviel. In 2016 belandde ik voor een lange periode in het ziekenhuis. Dit gaf mij uiteindelijk het inzicht dat ik zo niet langer door kon gaan.

Ik heb altijd al interesse in natuurlijke schoonheid gehad, en gezondheid werd noodgedwongen al vroeg bovenaan mijn prioriteiten lijstje gezet. Over een tijdspan van 10 jaar, waarin ik verschillende artsen en therapeuten zag, diëten uitprobeerde, cursussen deed en boeken las, ontdekte ik dat ik de holistische benadering op well-being enorm interessant vind. Hier wilde ik meer mee doen!

In 2018 besloot ik het roer om te gooien en begon ik met een gedegen opleiding tot semi permanente make-up specialist en schoonheidsspecialiste. Ik startte vrijwel direct met mijn salon Natural Skin & PMU in Rotterdam. In 2020 verhuisde ik naar Barendrecht en zette mijn praktijk voort aan huis.


HUIDVERBETERING ANNO NU
💚
Met de semi permanente make-up behandelingen ben ik inmiddels gestopt (te intensief). En ik besloot te investeren in een opleiding tot erkend Touch therapeute volgens de visie van GreenTouch Education. Hierdoor ben ik in staat om verhardingen, blokkades en verklevingen in je spier- en bindweefsel op te sporen en op te heffen. Tijdens een Touch treatment maak ik deze met dieptemassages en verschillende bindweefselbehandeltechnieken bij je los. Hierdoor ontspannen je spieren zich en raakt je huid beter doorbloed. Een huidbehandeling als onderdeel van een Touch Treatment is daardoor veel effectiever dan een traditionele gezichtsbehandeling.


DE KRACHT VAN DE NATUUR
Dat ontspanning en resultaat samen kunnen gaan bewerkstellig ik door te kiezen voor de producten van Éminence Organic Skin Care. Het eerste 100% natuurlijke, biologische en duurzame merk dat huidverbetering realiseert vergelijkbaar met grote merken die chemische productieprocessen en ingrediënten gebruiken.


MIJN FILOSOFIE
Persoonlijke aandacht, professionaliteit en privacy vind ik erg belangrijk. Behandelingen gaan daarom alleen op afspraak.

Voor mij gaan ontspanning en huidverbetering hand in hand. Ik denk dat gezondheid, schoonheid en lekker in je vel zitten, voor een groot deel van binnenuit komen. Maar dat je dit kunt ondersteunen van buitenaf. Door goed voor jezelf te zorgen en anderen (zoals ik) je hierbij te laten helpen.

Een behandeling bij mij is een beleving waarin ik jou begeleid met mijn expertise, aandacht en de hemelse geuren van Éminence. Ik laat je graag voelen wat vertraging, rust en de juiste huidverzorging voor je kunnen doen, zodat jij weer kunt stralen!