Body peelTouch WINNAAR Dutch Beauty award – Beste salonbehandeling 2021

Het juryrapport luidde:

1e “De grondige en zeer zorgvuldig uitgevoerde lichaamsbehandeling is niet geheel pijnloos, maar vaak ronduit zalig. Zwakke punten, zere pezen, ophopingen en gestreste spieren: het wordt allemaal ontdekt én aangepakt. Fijne bodyproducten van Éminence Organics worden ingezet, samen met een stevige massage, cupping, weldadige warmte en ijselijke kou. Bijzonder en effectief”

De Body peelTouch wordt toegepast op de onderhuidse bindweefsellaag, de laag die zich tussen de huid en spieren bevindt. Deze behandeling heeft impact op het vegetatieve zenuwstelsel.
Door middel van manuele bindweefselmassage, cupping, koude- en warmte technieken wordt het bindweefsel gestimuleerd om opgeslagen toxines op te ruimen en verklevingen op te heffen, tevens worden de zenuwuiteinden geprikkeld. Er treedt een sterke doorbloeding op, waardoor het lichaam overtollig vocht afdrijft en de aanmaak van collageen en elastine wordt bevorderd.

Het ontgift, voedt en hydrateert. De contouren verfraaien.

Een gezonde huid realiseren met de ultieme kracht van de natuur, dat is de missie van het concept. Door de puurheid, maar zeker ook de zeer werkzame ingrediënten van Éminence Organics ondergaat de huid een transformatie. Terwijl de massagetechnieken verhardingen en verklevingen opheffen en de energie weer laten stromen, dringen de ingrediënten van Éminence Organics diep in de huid om hun werk te doen. Ontgiften, voeden, hydrateren, verbeteren van de microcirculatie en verwijderen van dode huidcellen door zachte fruitzuren. De diverse texturen en geuren zorgen onderwijl voor een intense beleving en welzijn. Huidverbetering anno nu.

Zeer ontspannend (daarna) want het is pittig en fijn tegelijk.

RESULTAAT

➜ …je huid wordt soepeler, elasticiteit en collageenopbouw nemen toe
➜ …verslapping wordt aangepakt, en dode huidcellen verwijderd
➜ …de huid wordt ontgift, doorbloeding gestimuleerd en vocht afgevoerd
➜ …cellulite en verklevingen verminderen of verdwijnen
➜ …je lichaam én geest knappen er enorm van op

KUUR ÉMINENCE ORGANIC BODY PEELTOUCH TREATMENT

Een Éminence peelTouch Treatment is de eerste stap naar huidverbetering. Alle behandelingen kunnen in kuurverband aangeboden worden, dit wordt dan ook geadviseerd. Met een kuur bereik je een sneller en mooier resultaat. Bij een kuur ontvang je altijd korting. Een kuur van 4-6 keer (iedere week of binnen 10 dagen een behandeling) geeft 10% korting op de behandelingen en 5% korting op de Éminence Organics producten die worden gekocht.

Om het resultaat te behouden is het belangrijk de huidconditie op pijl te houden. Je kunt het vergelijken met sporten, wanneer je in conditie bent gekomen en je stopt met sporten gaat je conditie weer achteruit. Dit is met de huid niet anders. Om je huidconditie optimaal te houden is het sterk aan te raden om 1x keer in de 4-6 weken een behandeling te blijven ondergaan. Na de kuur evalueren we het resultaat en jouw wensen, en krijg je gepast advies voor de verdere behandeling/onderhoud.