Natural Skin & PMU werkt ALLEEN OP AFSPRAAK.

Omdat ik tijdens behandelingen mijn aandacht zorgvuldig op mijn klanten wil richten, kan het zijn dat ik je telefoontje niet direct kan beantwoorden. Spreek gerust een boodschap in, ik bel je graag zsm terug!

LET OP! bij het invullen van onderstaand formulier; je aanvraag moet altijd eerst nog even bevestigd worden, pas als je een bericht terug krijgt van Natural Skin & PMU zal er een definitieve tijd en datum met je afgesproken worden.

Je kunt uiteraard ook een bericht sturen via SMS of WhatsApp, of een email sturen naar info@naturalskinpmu.nl, ik beantwoord deze dan zo spoedig mogelijk.

AFSPRAAK AFZEGGEN

Bij verhindering vraag ik je om je afspraak minstens 24 uur van tevoren af te zeggen. Indien je afwezig bent zonder (tijdig) bericht, ben ik genoodzaakt om kosten in rekening te brengen.

Afspraak maken

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees onze privacyverklaring.

Contact

We gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Lees onze privacyverklaring.

decaar-wit
ggd-wit-klein
swisscolorinternationa-klein-wit
loveli-witpng