LET OP! De salon is verhuisd naar Barendrecht.

Hoe je je avonden doorbrengt is natuurlijk aan jou. Ga je met vrienden de stad 💃🏻 in of blijf je lekker thuis op de bank? Wat je ook doet, je schoonheidsritueel met de producten van DÉCAAR zorgt er áltijd voor dat je de volgende ochtend 🌞 fris aan de dag kunt beginnen. Ik leg je hier uit hoe je dat doet.

Reinigen

Begin je avondritueel met de Make-up Remover & Miccelar Lotion voor het verwijderen van je make-up. Gebruik vervolgens de Purifying Cleansing Gel of de Cleansing Milk voor het grondig reinigen van de huid. Reiniging is extreem belangrijk en zorgt er voor dat de verzorgende producten die je daarna gebruikt beter opgenomen kunnen worden.

Verfrissen en PH balans herstellen

De PH Balancing Lotion helpt de huid bij het verkrijgen van de optimale pH-waarde en ondersteunt en herstelt de natuurlijke beschermingsmechanismen.

Herstellen

De herstellende Oxygen Gel geeft energie aan de huid en zorgt voor intensieve hydratatie, met een gezonde en stralende huid als resultaat. Het beschermt en helpt de huid bij het tegengaan van vrije radicalen. Tekenen van huidveroudering worden effectief verminderd. De huid kan vrijuit ademen, waardoor het immuunsysteem in balans wordt gebracht en herstelt van schade die dagelijks ontstaat.

Oogverzorging

De Energizing Eye-Cream bevat geconcentreerde energie die de vitaliteit herstelt en glans geeft aan de huid rond het oog. Dankzij het vermogen de microcirculatie te verbeteren, biedt dit product een effectieve oplossing tegen wallen en andere tekenen van huidveroudering.

Hydrateren

De Oxygen Hydro 24h crème wordt gemakkelijk en snel opgenomen door de huid. verbetert en herstelt de vochtbalans, en zorgt voor intensieve cellulaire revitalisatie. 

Waarom je avondritueel zo belangrijk is?

  • Terwijl je slaapt, vernieuwt je huid zich.
  • Elke nacht herstelt je huid dagelijkse schade op natuurlijk wijze.
  • ’s Nachts verliest je huid het meeste vocht en produceert het collageen.

Wil jij ook jouw nighttime beauty routine verbeteren? Maak dan een afspraak voor één van de heerlijke Décaar gezichtsbehandelingen en laat je adviseren. 

De producten van Décaar zijn verkrijgbaar in de salon maar ook via de webshop op deze website.

eminence-wit
ggd-wit-klein
swisscolorinternationa-klein-wit
loveli-witpng